IZRADA KAPIJE BEOGRAD

Izrada kapije Beograd po povoljnim cenama, kvalitetno i pouzdano. Izađujemo sve vrste kapija po svim standardima od isključivo kvalitetnih materijala.


Izrada kapije svih dimenzija i oblika od metalnih kutija, grifovanih kutija i od punog materijala. Pored izrade kapije, obezbeđujemo adekvatnu i pouzdanu igradnju kapije. Na sve naše usluge izdajemo garanciju kvaliteta.

IZRADA KAPIJE BEOGRAD

  • Profesionalna izrada kapije Beograd;
  • isključivo kvalitetni i provereni materijali;
  • iskusni majstori;
  • pouzdana ugradnja;
  • saveti majstora oko dizajna i funkcionalnosti kapije;
  • račun;
  • garancija.

Izrada kapije Beograd

Izrada kapije Beograd


Izrada kapije Beograd svih dimenzija

Naša bravarska radnja izrađuje kapije svih dimenzija po specifikacijama klijenata. Potpuno smo opremljeni da izradimo kapije bilo kojih dimenzija i da odgovorimo na sve zahteve klijenata. Kapije vanstandardnih dimenzija zahtevaju dodatna ojačanja u zavisnosti od njihove veličine. Sigurnost i kvalitet su nam na prvom mestu, stoga našim klijentima uvek savetujemo da kod većih kapija ugradimo dodatna ojačanja.

Izrada dvokrilne, trokrilne, klizne, male kapije u velikoj kapiji

Izrađujemo dvokrilne kapije i trokrilne kapije u zavisnosti od zahteva klijenta i samog terena. Klizne kapije su odličan izbor tamo gde ima dovoljno prostora za njihovo nesmetano korišćenje.

Pored navedenih, izrađujemo male kapije u velikim. Ovaj tip kapije je prilično popularan i koristan pogotovo kod manjih dvorišta.


Izrada metalne kapije Beograd

Izrada metalne kapije Beograd


Ispuna i šare kapije

Ispuna i šare kapije se obavljaju po želji klijenta, svakako uz naše savete ako je potrebno. Kapije izrađujemo u modernom i starinskom dizajnu po specifikacijama i crtežima klijenta.

Farbanje

Sve naše kapije su farbane, galbanizovane pa plastigmficirane. Drugim rečima, osigurali smo dug vek trajanja same kapije bez ikakvih oštećenje usled udara zuba vremena i vremenskih prilika.

Dodatno

Izgled i funkcionisanje kapaje zavisi od tipa terena gde se ugrađuje kapija. Takođe, nagib terena igra veliku ulogu kako će kapija izgledati i kakva će biti njena funkcionalnost.


Izrada metalne kapije Beograd

Izrada metalne kapije Beograd


Izrada kapije Beograd – kvalitet

Bravarska radnja ZIS obavlja kvalitetnu izradu kapije (izrada kapije Beograd) prateći sve sigurnosne standarde naše struke. Kvalitetna izrada kapije zahteva stručnog majstora, odlične materije i fokus. Naš tim poseduje sve osobine i koristi isključivo dokazane materijale, koji su prošli decenijske provere. Naše kapije su izuzetno kvalitetne i pouzdane. Pravimo ih tako da budete trajno zadovoljni i da ostanemo Vaš izbor što se tiče bravarije.

Kvalitet nam je na prvom mestu, to postižemo vrednim i pouzdanim radom naših bravara i odabirom pravog materija. Proverite zašto su naši klijenti prezadovoljni i preporučuju nas kada se ukaže prilika. Nećete se pokajati.

Metalne kapije za dvoriste

Kvalitetne metalne kapije za dvorište visokog kvaliteta, povoljna cena metalne kapije uz račun i garanciju. Metalna kapija za dvorište od kvalitetnih materijala! Proizvodimao kapije svih dimenzija i izgleda od velikog broja materijala.

Metalne kapije za dvorište su važan deo svakog dvorišta, one dočekuju goste i iz tog razloga je bitno da su dobro urađene, izdržljive i da odišu kvalitetom. Kapija je prvo što Vam gost vidi, onda neka bude adekvatno napravljena i stručno ugrađena.

Kolege su Vam tu da se dogovorite oko svega sa njima, o izgledu, tehničkim stvarima i slično.

Vaša Bravarska radnja ZIS


Izrada metalne kapije Beograd

Izrada metalne kapije Beograd