IZRADA NADSTREŠNICE ZA AUTO


Izrada nadstrešnice za auto po povoljnim cenama. Izrada i montaža uz račun i garanciju kvaliteta i ugradnje. Vaša Bravarska radnja ZIS.

IZRADA NADSTREŠNICE ZA AUTO

  • Adekvatna izrada nadstrešnice za auto;
  • stručni majstori;
  • kvalitetni materijali;
  • garancija na sve radove;
  • savet oko specifikacije nadstrešnice.

Obezbeđujemo profesionalnu i pouzdanu uslugu za kaju izdajemo račun garanciju. Naši bravari su višedecenijskog iskustva i svoj posao obavljaju valjano.

Izrada nadstrešnice za auto – tipovi

Naš tim izrađuje nadstrešnice svih vrsta i tipova od metala. Bilo da Vam je potrebna nadstrešnica za jedan, tri ili 5 automobila, očekujte više nego što ste zahtevali.

Dizajn nadstrešnce za auto

Svakom klijentu stojimo na raspolaganju oko dizajna nadstrešnice za auto, njenu visinu, širinu, ugao krova i sve ostale detalje. Svakako, ukoliko klijent već ima plan kako bi nadstrešnica za auto izgledala, ispoštovaćemo plan u potpunosti. Svakako bi napomenuli da prilikom pregledanja plana nadstrešnice za auto, kolege će ako ima potrebe ukazati na moguća neslaganja i šta je moguće a šta nije moguće izvesti.


Izrada nadstrešnice za auto

Izrada nadstrešnice za auto


Izrada nadstrešnice za auto – kvalitet

Naš tim profesionalno izrađuje nadstrešnice za automobile od isključivo kvalitetnih materijala. Svaka nadstrešnica se kreira po ugovorenom planu sa klijentom adekvatno i pouzdano. Glavne osobine naših nadstrešnica su kvalitet, lep izgled i dugotrajnost.


Izrada nadstrešnice za auto

Izrada nadstrešnice za auto


Izrada nadstrešnice za auto – garancija

Bravarska radnja ZIS izdaje garanciju na sve svoje usluge pa i na izradu nadstrešnice za automobil. Garanciju možete očekivati i na ugradnju/montažu iste.


Izrada nadstrešnice za auto

Izrada nadstrešnice za auto

Izrada nadstrešnice za auto Beograd

Stručna izrada nadstrešnice za auto Beograd, povoljna cena uz račun i garanciju. Izrada nadstrešnice za auto Beograd u svim dimenzijama i svim izgledima. Pozovite nas odmah i zakažite sastanak i merenje sa našim kolegama kako bi se dogovorili oko termina izrade.

Radimo na celoj teritoriji Beograda i okoline, pokrivamo sve opštine. Na Vama je da pozovete naše kolege a sve ostalo prepustite nama. Odaberite izgled nadstrešnice ili uz pomoć naših kolega dođite do idejnog rešenja. Izradu i ugradnju ostavite našim stručnim bravarima.


Izrada nadstrešnice za auto

Izrada nadstrešnice za auto


IZRADA ZATVORENE NADSTREŠNICE ZA AUTO

Kvalitetna izrdana zatvorene nadstrešnice za auto koja za razliku od klasične je zatvorena sa određene strane ili sa svih strana. Pogodnost kod ovog tipa jeste što možete da odaberete jednu stranu na kojoj bi se nalazio paravan od materijala koji Vi odaberete. Tu ste u mogućnosti da zaštitite vaše vozilo od razih uticaja. Naravno, moguće je napraviti i paravane sa ostalih strana ako Vam to više odgovara. Pojedini naši klijenti su imali zahteve da im se na odrđenim stranama postave paravani kako bi zaštitili auto od sunca, grada i drugih nepogoda.

Sa kolegama se možete sve dogovoriti, imali plan za izradu nadstrešnice ili ne. Daćemo sve od sebe da svakom klijentu pružimo maksimalnu uslugu i odgovorimo na sve zahteve.


Izrada nadstrešnice za auto

Izrada nadstrešnice za auto