METALNI ŠALONI ZA KONTEJNERE


Metalni šaloni za kontejnere od dekapiranog lima, izuzetna čvrstina šalona. Metalni šaloni za kontejnere su najbolji vid zaštite kontejnera i svih ostalih objekata. Garancija na šalone i u ugradnju.

METALNI ŠALONI ZA KONTEJNER

  • Izuzetna pasivna zaštita;
  • kvalitetni materijali;
  • iskusni majstori;
  • plastifikacija u boji koju odredi kupac;
  • ugradnja;
  • garancija na šalone i u njihovu ugradnju.

Sa našim metalnim šalonima ste potpuno osigurali Vaše kontejnere. Pružaju odličnu zaštitu i često se koriste za zaštitu vikendica gde je sigurnost na prvom mestu. 

Da li metalni šalon služi za još nešto sem zaštite objekta?

Kada su u pitanju šaloni od metala, njihova dodatna primena jeste da štite stolariju od uticaja vremena. U potpunosti prekrivaju celu stolariju i uticaj sunčevih zraka ne postoji na samu stolariju. Takođe isto važi i za uticaj kiše i snega. Sem ove bitne primene, metalni šalon služi da se ceo objekat periodično ili stalno provetrava a da se to vrši na bezbedan način,

Naši klijenti često pazare naše šalone samo iz razloga što leti mogu da otvore prozore i vrata a da su im šaloni zatvoreni. Vreli sunčevi zraci ne ulaze u prostorije a cirkulacija vazduha je pristuna zbog škrga koje postoje na šalonima.

Naša izrada šalona

Za izradu koristimo dekapirani lim, debljine 1.25 do 2mm kao najbolje rešenje. Štokove u zavisnosti od veličine metalnih šalona proizvodimo u veličinama 40x30mm i 60x40mm.

Krila šalona se proizvode u svim dimenzijama, sa dodatnim vertikalnim ojačanjima u slučaju da je krilo veće visine od 2m ili je takav zahtev klijenta. Vertikalna ojačanja (16x16mm) su deo standardne ugradnje kod šalona veće visine radi obezbeđivanja adekvatne čvrstine samog šalona.

Šarke ugrađujemo u zavisnosti od visine šalona. U niže krilo ugrađujemo tri šarke dok u krilo veće visine radi sigurnosti opredeljujemo se za ugradnju četiri šarki.

Vaša Bravarska radnja ZIS