PRODAJA METALNIH ŽALUZINA


PRODAJA METALNIH ŽALUZINA – izrada po Vašim merama uz adekvatnu ugradnju. Prodaja Metalnih Žaluzina po najpovoljnim cenama od visokokvalitetnih materijala.


Prodaja metalnih žaluzina u traženim merama od strane kupca. Metalne žaluzine ugrađujemo kod svih naših klijenata sem u slučaju da klijent zatraži drugačije.

Prodaja metalnih žaluzina od kvalitetnog dekapiranog lima sa posebnim ojačanjima koja metalne žaluzine čini izuzetno čvrstim i dugovečnim.

PRODAJA METALNIH ŽALUZINA

 • Kvalitetna izrada;
 • Izrada žaluzina u merama po zahtevu klijenta;
 • visokokvalitetni materijali;
 • izuzetno dug vek trajanja;
 • adekvatna ugradnja;
 • garancija na metalne žaluzine;
 • garancija na ugradnju (prodaja metalnih žaluzina).

Prodaja metalnih žaluzina - Bravarska radnja ZIS

Prodaja metalnih žaluzina – Bravarska radnja ZIS


PRODAJA METALNIH ŽALUZINA – izrada

Metalne žaluzine iz naše ponude izrađujemo prateći sigurnosne standarde. Za proizvodnju metalnih žaluzina koristimo dekapiran lim debljine 1.25mm (prodaja metalnih žaluzina)

Za izradu štokova metalnih žaluzina koristimo isti lim ali debljine 2mm, dimenzije štokova iznose 40x30mm i 60x40mm (prodaja metalnih žaluzina).

Šarke i njihov broj se određuje u odnosu na visinu metalne žaluzine. U niže žaluzine ugrađujemo 3 šarke po krilu dok u više žaluzine ugrađujemo 4+ šarki.

Nakon izrade, pristupa se premazivanju i zatim adekvatnoj plastifikaciji u boji koju određuje sam kupac (prodaja metalnih žaluzina).


Prodaja metalnih žaluzina - Bravarska radnja ZIS

Prodaja metalnih žaluzina – Bravarska radnja ZIS


Metalne žaluzine – svrha

– Metalne žaluzine pre svega služe za zaštitu objekata;
– zaštita objekata svih namena;
– odlična zaštita od vremenskih prilika;
– mogućnost luftiranja objekta dok su žaluzine zatvorene;
– zaštita stolarije.


Zašto mi?

 • Adekvatna zaštita objekata svih namena;
 • kvalitetna izrada;
 • sigurna ugradnja;
 • kvalifikovani bravari;
 • garancija na žaluzinu;
 • garancija na ugradnju.

Kvalitet

Kod nas kvalitet je zagarantovan kod svih naših artikala i njihove ugradnje (ako se ugrađuju). Kvalitet dobijamo stručnošću naših kolega, modernim alatima i kvalitetnim materijalom. Svi materijali su vrlo pouzdani, prošli su zub vremena i dokazali se kao najbolji. Kolege su vrsni masjtori i mogu Vam obezbediti sve usluge kvalitetno i pouzdano.

Metalne žaluzine kao zaštita od provale

Primarna svrha metalnih žaluzina jeste zaštita od provale. U tome su žaluzine najbolje, njihova upotreba je i šira kao što smo iznad spomenuli štite i stolariju od uticaja vremenskih prilika. Da se vratimo na zaštitu objekata. Opšte je poznato da objekti na kojima je instalirana zaštita u vidu metalnih žaluzina su odbojni privalnicima. To je i logično pošto im je maksimalno otežano provaljivanje u objekat ma gde se on nalazio. Baš iz tog razloga naši klijenti pazare žaluzine za vikendice.

Gledajte na žaluzinu kao na najnapredniji alarmni sistem na autu i plus dodatnu mehaničku zaštitu. Takvi automobili imaju posebne nalepnice na staklima koje upozoravaju lopove na zaštitu. Takvi automobili se skoro pa uopšte ne kradu baš iz razloga što provalnici ne žele da ugroze sebe radi jednog auta kada postoje stotine dugih bez ikakve zaštite. Ista situacija je sa kućom, vikendicom ili poslovnim objektom. Stoga, ukolilo želite adekvatnu zaštitu koja će Vas maksimalno služiti dugi niz godina, naše žaluzine su baš za Vas!

Vaša Bravarska radnja ZIS