SIGURNOSNE ŽALUZINE

Sigurnosne žaluzine visokog kvaliteta, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Sigurnosne žaluzine od dekapiranog lima visoke čvrstine.

Izdajemo račun i garanciju.


Naša Bravarska radnja ZIS obezbeđuje pouzdane sigurnosne žaluzine i njihovu ugradnju. Naše metalne žaluzine obezbeđuju visok stepen zaštite svih objekata na svim lokacijama.

SIGURNOSNE ŽALUZINE

– Odlična pasivna zaštita objekta;
– zaštita stolarije od vremenskih uslova(kiše, snega i sunca);
– korišćenje pouzdanih i dokazanih materijala;
– adekvatna ugradnja;
– garancija na sigurnosnu žaluzinu;
– garancija na ugradnju.

Obezbedite svoj dom, vike dicu ili bilo koji drugi objekat sigurnosnim žaluzinama i osigurajte sebi miran san. Naša bravarska radnja obezbeđuje žaluzine u boji koju Vi odaberete kako bi se najbokje uklopila u dizajn objekta.

Izrada sigurnosnih žaluzina

Za izradu sigurnosnih žaluzina se koristi dekapirani lim, debljine 1.25 do 2mm kao najbolje rešenje. Štokovi u zavisnosti od veličine žaluzina se proizvode veličinama 40x30mm i 60x40mm. Poput žaluzine, za izradu štoka se takođe koristi dekapirani lim debljine 2mm.

Krila sigurnosnih žaluzina se proizvode u svim dimenzijama, sa dodatnim vertikalnim ojačanjima u slučaju da je krilo veće visine od 2m. Vertikalna ojačanja (16x16mm) su deo standardne ugradnje kod žalizina veće visine radi obezbeđivanja adekvatne čvrstine.

Šarke (broj šarki po krilu) se ugrađuju u zavisnosti od visine žaluzine. U niže krilo ugrađujemo tri šarke dok u krilo veće visine radi sigurnosti opredeljujemo se za ugradnju četiri šarki.

Nakon sklapanja žaluzine se premazuju cink oksidom (osnovni premaz), nakon čega sledi adekvatna plastifikacija u boji po želji krajnjeg korisnika – kupca. Zatim sleti plastifikacija u peći pod temperaturom od 200 stepeni.

SIGURNOSNE ŽALUZINE POUZDANOST

Pouzdanost sigurnosne žluzine je na visokom nivou, odlično obezbeđuje objekte svih namena. Kao pasivna zaštita visokog nivoa vrlo je popularna na vikendicama i kućama naših ljudi koji žive van zemlje. Uspešno odbijaju provalnike pošto je opštepoznato da žaluzine nije lako obiti i sa korišćenjem pravih alatat za tu svrhu.

Naše žaluzine kreiramo od dekapiranog lima debljine do 2mm sa plastifikacijom u boji koju odredi klijent. Ostali elementi sigurnosnih žaluzina su takođe izuzetno kvalitetni, tako da se radi o sveobuhvatno čvrstom proizvodu koji će Vas služiti dugi niz godina.

Vaša Bravarska Radnja ZIS