Izrada metalne nadstrešnice

Izrada metalne nadstrešnice – po svim standardima i u roku. Izrada metalne nadstrešnice od strane stručnih lica.


Izrada metalne nadstrešnice obavlja se od strane stručnih lica – bravara, po strogim standardima i u roku. Izrada nadstrešnice po specifikaciji klijenta uz mogućnost našeg saveta ako je potrebno. Izradu obavljamo isključivo od kvalitetnih i pouzdanih materijala.

Budite sigurni da ste dobili kvalitetnu i dugotrajnu nadstrešnicu.

IZRADA METALNE NADSTREŠNICE

  • Adekvatna izrada;
  • stručni majstori;
  • kvalitetni materijali;
  • prevoz obezbeđen;
  • ugradnja nadstrešnice obezbeđena;
  • garancija na sve radove;
  • savet oko specifikacije nadstrešnice.

Kod nas je moguća narudzbina izrada metalne nadstrešnice, po Vašim specifikacija. Profesionalna i stručna izrada u svim dimenzijama po dizajnu koji klijent obezbedi ili dizajnu koji zajedno napravimo. Koristimo kvalitetne materijale koji su se pokazali kao pouzdani i dugotrajni.

Na sve naše artikle i naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Izrada metalne nadstrešnice - Bravarska radnja ZIS

Izrada metalne nadstrešnice – Bravarska radnja ZIS

IZRADA METALNE NADSTREŠNICE BEOGRAD

Radimo metalne nadstrešnice na teritoriji Beograda i okoline, povoljne cene uz račun i garanciju. Dostupni smo na celoj teritoriji Beograda i okoline. Dolazimo na svaku adresuradi uzimanja mera za nadtrešnicu, kako bi je kreirali po tačnim merama. Posotji mogućnost da nam klijent sam pošalje mere nadtrešnice ali potrebno je da bude 100% siguran da su te mere tačne.

Poslujemo u svim Beogradskim opštinama, budite slobodni da nas kontakirate i zakažete naše usluge. Takođe, radimo na celoj teritoriji Srbije i za naše inostrane klijente. Dostupni smo u svim gradovima naše zemlje gde u većini imamo zadovoljne klijente.

Postanite i Vi naš klijent, nećete se pokajati.

METALNA NADSTREŠNICA PO MERI

Kvalitetna metalna nadstrešnica po meri, izrada i ugradnja. Izdavanje računa i garancije. Metalna nadstrešnica po m2, u svim dimenzijama po Vašem ili našem dizajnu. Kao što smo već naveli, izrađujemo nadstrešnice svih izgleda od metala. Naš proizvod je izuzetno kvalitet i dugovečan. Kao i svaka druga nadstrešnica i naša zahteva povremeno održavanje kako bi obavljala svoj posao kao prvog dana.

Na Vama je da nas pozovete radi zakazivanja merenja mesta gde će se nadstrešnica ugraditi ili da nam pošaljete tačne mere. Kolege će u ugovorenom terminu krenuti sa izradom. Nakon izrade i kompletne obrade, sledi ugradnja. Sama ugradnja traje kratko, naravno treba uzeti u obzir dimenzije i kompleksnost same nadstrešnice, ponekad je našim monterima potrebno više vremena da se ugradnja obavi kako treba.

Ono što je najvažnije, kvalitet je zagarantovan.

Metalna nadstrešnica kvalitet izrade

Svaka metalna nadtrešnica koja izađe iz naše proizvodnje je kvalitetna, pouzdana i povoljna. Spremna je da služi vlasnika dugi niz godina a uz pravilno održavanje i do par decenija. Održavanje nadstrešnice je vrlo bitno kako bi se sačuvale njene osobine. Mi obezbeđujemo održavanje nadstrešnica za naše klijente i u dogovoru sa njima obavljamo ga na par godina.

Nama je kvalitet na prvom mestu, što znaju svi naši klijenti. Kvalitet se dobija dobrim materijalima i pouzdanom uslugim pravog majstora zanata.

Pouzdanost metalne nadstrešnice se meri uloženim u nju, kako u materijalu tako i u majstorskim rukama. Imamo odličan balans u pomenutim, stoga očekujte valjan proizvod koji će Vas služiti bez ikakvih problema.


Izrada metalne nadstrešnice - Bravarska radnja ZIS

Izrada metalne nadstrešnice – Bravarska radnja ZIS

METALNA NADSTREŠNICA ZA ULAZ U ZGRADU

Ukoliko Vam je potrebna metalna nadstrešnica za ulaz u zgradu, kuću ili poslovni objekat, na pravom ste mestu. Odlikuju nas povoljna cena i kvalitet o kome smo Vam već pisali. Radimo nadstrešnice u svim merama, dolazimo da uzmemo mere ili nam Vi šaljete iste. Ukoliko niste sigurni u uzimanje mera, najbolje je da kolege dođu i obave taj deo posla.

Koja nadstrešnica je dobra za moj ulaz?

Ako niste sigurni u izgled buduće nadstrešnice i njene dimenzije, možete se posavetovati sa našim kolegama oko svih parametara. Kolege će Vam dati predlog izgleda i mera na osnovuVaših očekivanja od iste. Budite uvereni da ćete biti zadovoljni dobijenim kao što su svi naši klijenti do sada.


Izrada metalne konstrukcije

Izrada metalne nadstrešnice


NADSTREŠNICE OD LIMA

Izrada nadstrešnice od lima po meri koja Vama odgovara, visokog kvaliteta i pouzdanosti. Kao što smo već naveli, sa kolegama se dogovarate oko materijala, izlazimo maksimalno u susret svim klijentima koliko god je to moguće. Nadstrešnice od lima su vrlo popularne i vrlo izdžljive, određeni procenat naših klijenata se baš za ovaj tip i odlučuje iz navedenih razloga.

Kao i sve ostale, nadstrešnice od lima radimo za sve lokacije, bila to zgrada u pitanju ili parking, nama to nije bitno. Nama je bitan i presudan kvalitet naše usluge čime ste Vi na kraju zadoovljni.

Poput ostalih naših klijenata, i Vi ćete biti zadovoljni dobijenim.


Izrada metalne konstrukcije

Izrada metalne nadstrešnice


Vaša Bravarska radnja ZIS