Izrada metalne nadstrešnice

Izrada metalne nadstrešnice – po svim standardima i u roku. Izrada metalne nadstrešnice od strane stručnih lica.


Izrada metalne nadstrešnice obavlja se od strane stručnih lica – bravara, po strogim standardima i u roku. Izrada nadstrešnice po specifikaciji klijenta uz mogućnost našeg saveta ako je potrebno. Izradu obavljamo isključivo od kvalitetnih i pouzdanih materijala.

IZRADA METALNE NADSTREŠNICE

  • Adekvatna izrada;
  • stručni majstori;
  • kvalitetni materijali;
  • garancija na sve radove;
  • savet oko specifikacije nadstrešnice.

Kod nas je moguća narudzbina izrada metalne nadstrešnice, po Vašim specifikacija. Profesionalna i stručna izrada u svim dimenzijama po dizajnu koji klijent obezbedi ili dizajnu koji zajedno napravimo. Koristimo kvalitetne materijale koji su se pokazali kao pouzdani i dugotrajni.

Na sve naše artikle i naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Izrada metalne nadstrešnice - Bravarska radnja ZIS

Izrada metalne nadstrešnice – Bravarska radnja ZIS

IZRADA METALNE NADSTREŠNICE BEOGRAD

Radimo metalne nadstrešnice na teritoriji Beograda i okoline, povoljne cene uz račun i garanciju. Dostupni smo na celoj teritoriji Beograda i okoline. Dolazimo na svaku adresuradi uzimanja mera za nadtrešnicu, kako bi je kreirali po tačnim merama. Posotji mogućnost da nam klijent sam pošalje mere nadtrešnice ali potrebno je da bude 100% siguran da su te mere tačne.

Poslujemo u svim Beogradskim opštinama, budite slobodni da nas kontakirate i zakažete naše usluge. Takođe, radimo na celoj teritoriji Srbije i za naše inostrane klijente. Dostupni smo u svim gradovima naše zemlje gde u većini imamo zadovoljne klijente.

METALNA NADSTREŠNICA PO MERI

Kvalitetna metalna nadstrešnica po meri, izrada i ugradnja. Izdavanje računa i garancije. Metalna nadstrešnica po m2, u svim dimenzijama po Vašem ili našem dizajnu. Kao što smo već naveli, izrađujemo nadstrešnice svih izgleda od metala. Naš proizvod je izuzetno kvalitet i dugovečan. Kao i svaka druga nadstrešnica i naša zahteva povremeno održavanje kako bi obavljala svoj posao kao prvog dana.

Na Vama je da nas pozovete radi zakazivanja merenja mesta gde će se nadstrešnica ugraditi ili da nam pošaljete tačne mere. Kolege će u ugovorenom terminu krenuti sa izradom. Nakon izrade i kompletne obrade, sledi ugradnja. Sama ugradnja traje kratko, naravno treba uzeti u obzir dimenzije i kompleksnost same nadstrešnice, ponekad je našim monterima potrebno više vremena da se ugradnja obavi kako treba.

Metalna nadstrešnica kvalitet izrade

Svaka metalna nadtrešnica koja izađe iz naše proizvodnje je kvalitetna, pouzdana i povoljna. Spremna je da služi vlasnika dugi niz godina a uz pravilno održavanje i do par decenija. Održavanje nadstrešnice je vrlo bitno kako bi se sačuvale njene osobine. Mi obezbeđujemo održavanje nadstrešnica za naše klijente i u dogovoru sa njima obavljamo ga na par godina.

Nama je kvalitet na prvom mestu, što znaju svi naši klijenti. Kvalitet se dobija dobrim materijalima i pouzdanom uslugim pravog majstora zanata.


Izrada metalne nadstrešnice - Bravarska radnja ZIS

Izrada metalne nadstrešnice – Bravarska radnja ZIS


Izrada metalne konstrukcije

Izrada metalne nadstrešnice


Izrada metalne konstrukcije

Izrada metalne nadstrešnice


Vaša Bravarska radnja ZIS