Zaštita vikendice


Zaštita vikendice – metalni šaloni kao najbolja zaštita. Zaštita vikendice od provale. Zaštita vikendice, zaštita stolarije od vremenskih uslova.


Zaštita vikendice metalnim šalonima je odlična odluka, Metalni šaloni, izrađeni na adekvatan način čine najbolju fizičku zaštitu od provale . Njih odlikuje izuzetna čvrstina, pouzdanošć i dug vek trajanja.

ZAŠTITA VIKENDICA – METALNI ŠALONI

  • Zaštita vikendice od provale;
  • zaštita stolarije od uticaja vremenskih prilika;
  • termo i zvučna zaštita (sunce, tokom zime – hladnoća, buka);
  • mogućnost provetravanja objekta dok su šaloni zatvoreni;
  • Vaš miran san.

Adekvatna zaštita vikendice metalnim šalonima izrađenim od lima debljine 2mm. Pored zaštite, metalni šaloni imaju i estetsku ulogu. Nakon izrade, šalone plastificiramo u boju koju klijent odabere.


Zaštita vikendice - Bravarska radnja ZIS

Zaštita vikendice – Bravarska radnja ZIS


Ukoliko ste rešili da svoju vikendicu obezbedite na adekvatan način, metalni šaloni su Vam najbolji izbor. Detaljnije o ovoj vrsti zaštite – www.bravarskaradnjazis.rs/metalni-saloni

Kako obezbediti vikendicu?

Ako se pitate kako obezbediti vikendicu, mi Vam dajemo odgovor. Najbolji vid pasivne zaštite su metalni šaloni koji Vam odlično obezbeđuju vikendicu. Metalni šaloni su kao što smo već spomeuli najbolji vid fizičke zaštite vikendice i bilo kog drugog objekta. Njihova čvrstina i postojanost odbijaju potencijalne provalnike. I da se desi da provalnik pokuša provaliti u vekindicu, ubrzo shvata da je to uzalud i odustaje.

Primetićete da su sve češće vikendice i kuće sa zaštitom u vidu metalnih šalona. Naši metalni šaloni su izuzetne čvrstine i dodatno su plastificirani u boji za koju se opredeli klijent. Kao zaštita od provale za vikendicu, metalni šaloni su odlično rešenje, takođe čuvaju stolariju od uticaja sunca, kiše, snega i vetra.


Najbolja zaštita vikendice

Pasivna najbolja zaštita vikendice jeste metalni šalon. Izuzetne je čvrstine, o dugatrajnosti ne moramo da pišemo. Metalni šaloni za vikendice se ne razlikuju od standardnih šalona sem ukoliko to klijent želi. Pojedinim klijentima dodatno osiguravamo i ojačavamo metalne šalone kako bi se oni osećali sigurnije.

Naši metalni šaloni su u standardnom paketu izuzetno jaki i odbijaju sve provalnike koji bi možda pokušali da obiju vikedicu. Naši klijenti šalone koriste na raznim lokacaja u našoj zemlji ali takođe i van nje. Kvalitet je nabitniji u ovom slučaju a o njemu naše kolege posebno vode računa.

Zaštita vikendice - Bravarska radnja ZIS

Zaštita vikendice – Bravarska radnja ZIS


Zaštita vikendice - Bravarska radnja ZIS

Zaštita vikendice – Bravarska radnja ZIS


Zaštita vikendice - Bravarska radnja ZIS

Zaštita vikendice – Bravarska radnja ZIS