Metalni šaloni Niš

Metalni šaloni Niš – proizvodnja, prodaja i ugradnja. Metalni šaloni Niš, izrada od kvalitetnog lima. Zaštitite svoj objekat na adekvatan način. Garantujemo na naše metalne šalone.


Naša bravarska radnja proizvodi visokokvalitetne metalne šalone po svim standardima. Proizvodnja u svim dimenzijama i bojama u dogovoru sa klijentom.

METALNI ŠALONI NIŠ

  • Profesionalna izrada metalnih šalona Niš i okolina;
  • sigurna ugradnja;
  • kvalitetni materijali;
  • visok nivo sigurnosti;
  • garancija na metalne šalone;
  • garancija na ugradnju;
  • Vaš miran san.

Metalni šaloni Valjevo - Bravarska radnja ZIS

Metalni šaloni Niš – Bravarska radnja ZIS


Proizvodnja i prodaja metalnih šalona Niš

Metalni šaloni se proizvode od pouzdanog dekapiranog lima debljine 1.25mm, koji se pokazao kao najbolje rešenje. Glavne karakteristike dekapiranog lima su kvalitet, izdržljvost i dug vek trajanja – uz pravilno održavanje. Isti lim samo veće debljine koristimo za izradu štokova za metalne šalone i ona iznosi 2mm.

Proizvodimo krila metalnih šalona u svim dimenzijama – po zahtevu kupca, možemo da odgovorimo na sve zahteve. Krila veće visine zahtevaju dodatna ojačanja koja se ugrađuju radi obezbeđivanja ciljane čvrstine. Kolege će dodatno ojačati metalne šalone ukoliko je to zahtev klijenta. Bitno je naglasiti da standardni metalni šalon je visoke izdržljivosti ali svakako želimo da izađemo u susret našim klijentima.

Šarke su jednako bitne i njih ugrađujemo u zavisnosti od visine metalnog šalona. Biramo šarke dokazanog kvaliteta i čvrstine kako bi osigurali kvalitet metalnih šalona.


Metalni šaloni Valjevo - Bravarska radnja ZIS

Metalni šaloni Niš – Bravarska radnja ZIS


Nakon izrade, metalne šalone premazujemo cink oksidom i sledi plastifikacija u boji koju odredi kupac. Naši metalni šaloni su dizajnirani tako da su u skladu sa svim dizajnerskim rešenjima sbih objekata.

Naš savet

Ukoliko želite da obezbedite kuću, vikendicu ili poslovni prostor, metalni šaloni su najbolje rešenje. Predstavljaju adekvatnu fizičku zaštitu visoke sigurnosti.

Vaša Bravarska Radnja ZIS