IZRADA METALNIH KONSTRUKCIJA

Izrada metalnih konstrukcija, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Izrada metalnih konstrukcija po svim standardima struke kvalitetno i precizno.


Bravarska radnja ZIS obavlja profesionalnu izradu svih vrsta metalnih konstrukcija, svih namena i veličina. Pored izrade metalnih konstrukcija, vršino adekvatnu i pouzdanu ugradnju istih na svim lokacijama. Poslujemo na teritoriji Beograda i cele Srbije, rado poslujemo sa klijentima iz svih gradova.

IZRADA METALNIH KONSTRUKCIJA

  • Stručna izrada metalnih konstrukcija;
  • povoljna cena;
  • kvalifikovani bravari;
  • proveren i kvalitetan materijal;
  • radimo na celoj teritoriji Srbije;
  • izdajemo račun i garanciju.

Kada su u pitanju metalne konstrukcije, presudan je kvalitet koji donosi sigurnost i dugotrajnost. Naš tim izrađuje visokokvalitetne metalne konstrukcije svih vrsta i namena. Koristimo isključivo proverene i pouzdane materijale.


Izrada metalnih konstrukcija

Izrada metalnih konstrukcija


Radimo sve vrste metalnih konstrukcija koje montiramo na sve lokacije. Na Vama je da nam iznesete plan konstrukcije ako ga imate a na nama da ga sprovedemo u delo. Ukoliko nemate plan, u saradnji sa našim kolegama možete lako doći do rešenja.

METALNE KONSTRUKCIJE PO MERI

Izrada metalne konstrukcije po meri, izdajemo račun i garanciju na konstrukciju i njenu montažu – ugradnju. Metalna konstrukcija po meri od kvalitetnih materijala, izrada po svim standardima struke. Ukoliko imate posebne zahteve u vezi metalne konstrukcije u smislu da buda dodatno ojačana, posebnog izgleda ili specifične funkcionalnosti, to nije nikakav problem. Kolege su vrsni majstori struke i svaki zahtev će obaviti maksimalno kvalitetno.

Metalna konstrukcija po meri, izrada, prodaja i ugradnja Beograd i Srbija. Proverite zašto smo jedna od najboljih bravarskih radnji.

KVALITETNA IZRADA METALNIH KONSTRUKCIJA

Kvalitet nam je na prvom mestu, njime obezbeđujemo zadovoljnog klijenta a kada je klijent zadovoljan i mi smo. Prilikom izrade metalnih konstrukcija, kolege koriste adekvatne materijale ili one materijale koje zahteva sam klijent. Postoje određena pravila koja se moraju ispoštovati ali to se sve možete dogovoriti sa našim stručnim kolegama.


Izrada metalnih konstrukcija

Izrada metalnih konstrukcija


IZRADA METALNIH KONSTRUKCIJA BEOGRAD

Stručna izrada metalnih konstrukcija Beograd, povoljne cene uz račun i garanciju. Izrada metalnih konstrukcija prateći sve smernice našeg zanata, pouzdano i kvalitetno. Pored okoline Beograda, radimo na celoj teritoriji Srbije, poslujemo u nekoliko zemalja Balkana i Evrope. Izrađujemo sve vrste konstrukcija, svih tipova za sve namene. Sa kolegama se možete lako dogovoriti oko izgleda konstrukcije. Konsultacije su dobrodošle kako bi se sve obavilo na vreme poštujući sve ugovorene rokove.

Od naših kolega očekujte poštovanje ugovorenih rokova, dogovora, kvalitet i povoljne cene.

IZRADA METALNIH KONSTRUKCIJA ZA INOSTRANSTVO

Stručna i pouzdana izrada metalnih konstrukcija za inostranstvo, radimo u nekoliko zemalja Balkana i Evrope. Sa našim kolegama možete da utvrdite tip i dimenzije konstrukcije, nakon čega će kolege u dogovorenom vremenskom periodu obaviti svoj deo posla. Ukoliko nemate ideju kako bi konstrukcija trebalo da izgleda i niste tehnički potkovani da utvrdite dimenzije metalne konstrukcije, oslonite se na naše stručne kolege. Potrudićemo se da Vam maksimalno izađemo u susret i rešimo sve probleme vezane za naš deo posla.

Bitno je da što pre kontaktirate kolege kako bi zakazali termin za izradu, pošto je gužva preko cele godine. Zakažite svoj termin, dogovorite se sa kolegama oko svih detalja, izradu prepustite nama. Možete nas pozvati putem telefona sa kontakt strane ali i poslati mail sa detaljnim zahtevom, kolege će Vam odgovoriti u adekvatnom vremenskom periodu.

Kvalitet pre svega

Kada su u pitanju bravarske usluge, kvalitet je neophodan kako bi se pouzdanost izrađenih artikala održala na visokom nivou. Toga svesni, mi od prvog dana našeg poslovanja pa do danas biramo kvalitet kako naših usluga tako i materijala koje koristimo. Iz tog razloga nemamo reklamacije na naše usluge i artikle. Na to smo posebno ponosni i trudimo se da svakim danom budemo još bolji i produktivniji.

Svakom klijentu oebezbeđujemo naš maksimum, ukoliko je potreban profesionalni savet ili pomoć oko odabira materijala, dizajna, boja, tu smo svakako na raspolaganju. Pored izrade, kvalitet je vidljiv i u našoj montaži. Svaku montažu radimo strogo prateći smernice naše struke koje su kao što smo već naveli vrlo jasne.

Vaša Bravarska Radnja ZIS

Izrada metalnih konstrukcija

Izrada metalnih konstrukcija