METALNI ŠALONI ZA KUĆU


Metalani šaloni za kuću visokog kvaliteta po povoljnim cenama. Metalani šaloni za kuću uz profesionalnu ugradnju. Metalani šaloni za kuću – garancija na šalone i ugradnju.


060/316-84-33063/77-111-03


Profesionalna izrada i ugradnja metalnih šalona za kuću prateći sve sigurnosne standarde današnjice. U našoj bravarskoj radnji, metalani šaloni za kuću se izrađuju isključivo od proverenih i izuzetno pouzdanih materijala.

METALNI ŠALONI ZA KUĆU

  • Najbolji vid fiksne fizičke zaštite kuće;
  • pouzdana zaštita visokog kvaliteta;
  • metalni šaloni za kuću od dekapiranog lima;
  • dodatna ojačanja po potrebi ili zahtevu klijenta;
  • garancija na metalne šalone;
  • garancija na ugradnju.

Metalani šaloni za kuću - Bravarska radnja ZIS

Metalani šaloni za kuću – Bravarska radnja ZIS


METALNI ŠALONI ZA KUĆU – IZRADA

Za izradu se koristi dekapirani lim, debljine 1.25mm kao najbolje rešenje. Štokovi (metalni šaloni) u zavisnosti od veličine metalnih šalona se proizvode veličine 40x30mm i 60x40mm. Poput šalona, za izradu štoka se takođe koristi dekapirani lim debljine 2mm.

Krila metalnih šalona se proizvode u svim dimenzijama, sa dodatnim vertikalnim ojačanjima u slučaju da je krilo veće visine od 2m. Vertikalna ojačanja (16x16mm) su deo standardne ugradnje kod šalona veće visine radi obezbeđivanja adekvatne čvrstine samog šalona.

Šarke (broj šarki po krilu šalona) se ugrađuju u zavisnosti od visine šalona. U niže krilo ugrađujemo tri šarke dok u krilo veće visine radi sigurnosti opredeljujemo se za ugradnju četiri šarki (bravarska radnja).

Metalni šaloni nakon sklapanja se premazuju cink oksidom (osnovni premaz), nakon čega sledi adekvatna plastifikacija u boji po želji krajnjeg korisnika – kupca. Zatim sleti plastifikacija u peći pod temperaturom od 200 stepeni (metalni šaloni za kuću).

PRODAJA

PRODAJA METALNIH ŠALONA ZA KUĆU

Povoljna prodaja metalnih šalona za kuću, radimo šalone u svim dimenzijama koje su potrebne klijentu. Prodaja metalnih šalona za kuću visoke izdržljivosti i čvrstine. Našim šalonima možete da obezbedite objekte svih namena bez bojazni da li ste uradili pravu stvar. Metalni šaloni se prave tako da izdrže velike uticaje sile i da odvrate potencijalnog provalnika. Budite slobodni i kontaktirajte nas ili putem poziva ili putem e-maila. Kolege Vam svakako stoje na raspolaganju radi svih informacija a takođe i radi ugovaranja termina saradnje. Oslonite se na nas!


Metalani šaloni za kuću - Bravarska radnja ZIS

Metalani šaloni za kuću – Bravarska radnja ZIS


METALNI ŠALONI ZA KUĆU

Metalni šaloni predstavjaju izuzetnu zaštitu kuće a da se ne naruši njen izgled. Plastificiramo ih u boji koju odredi kupac radi usagrašavanje vizuelnog izgleda kuće. Za razliku od rešetaka, metalni šaloni omogućavaju korisniku kuće da ih otvori po svojoj želji ili ih skroz zatvori (metalni šaloni za kuću).

Metalni šalon je izuzetne čvrstine i veoma dugog veka trajanja. Danas možemo da vidimo funkcionalne šalone stare preko 80 godina.


Metalani šaloni za kuću - Bravarska radnja ZIS

Metalani šaloni za kuću – Bravarska radnja ZIS


Budite slobodni i kontaktirajte nas radi saradnje. Pored odličnog kvaliteta šalona, od nas možete da očekujete profesionalnu uslugu i garanciju na istu.

Vaša Bravarska radnja ZIS