Metalni šaloni Vršac


Metalni šaloni Vršac – proizvodnja, prodaja i ugradnja. Metalni šaloni Vršac po povoljnim cenama.


NOVOGODIŠNJA AKCIJA – METALNI ŠALONI – M2 125€


Metalni šaloni Vršac Tim obavlja profesionalnu izradu metalnih šalona, njihovu prodaju i ugradnju na teritoriji Vršca i okoline. Izdajemo garanciju na metalne šalone i njihovu ugradnju.

Metalni šaloni Vršac – svrha

  • Fizička zaštita objekta (primarno);
  • zaštita stolarije od vremenskih uslova (kiša, sunce, sneg, vetar);
  • termo i zvučna zaštita (sunce, tokom zime – hladnoća, buka);
  • daju mogućnost provetravanja objekta;
  • miran san (metalni šaloni Vršac).

Pri izradi metalnih šalona (metalni šaloni Vršac) koristimo dekapirani lim, debljine 1.25mm koji se pokazao kao najbolje rešenje. Štokove (metalni šaloni Vršac) u zavisnosti od veličine metalnih šalona proizvodimo veličina 40x30mm i 60x40mm. Poput šalona, u izradi štoka se takođe koristi dekapirani lim debljine 2mm.


Metalni šaloni Vršac - Bravarska randnja ZIS

Metalni šaloni Vršac – Bravarska randnja ZIS


Krila metalnih šalona (metalni šaloni Vršac) proizvodimo u svim dimenzijama (po specifikacijama kupca), sa dodatnim vertikalnim ojačanjima u slučaju da je krilo veće visine od 2m. Vertikalna ojačanja dimenzija 16x16mm su deo standardne ugradnje kod šalona veće visine, time obezbeđujemo adekvatnu čvrstinu šalona.

Šarke metalnih šalona ugrađujemo u zavisnosti od visine šalona. U niže krilo ugrađujemo tri šarke dok u krilo veće visine radi sigurnosti opredeljujemo se za ugradnju četiri šarki.


Metalni šaloni Vršac - Bravarska randnja ZIS

Metalni šaloni Vršac – Bravarska randnja ZIS


Metalni šalone (metalni šaloni Vršacnakon njihovog sklapanja premazujemo cink oksidom, nakon čega sledi adekvatna plastifikacija u boji po želji krajnjeg korisnika. Zatim sleti plastifikacija u peći pod temperaturom od 200 stepeni.


Metalni šaloni Vršac - Bravarska randnja ZIS

Metalni šaloni Vršac – Bravarska randnja ZIS


Bravarska radnja ZIS na sve obavljene usluge (metalni šaloni Vršacizdaje dugogdišnju garanciju kvaliteta i obavljenih usluga. Metalni šaloni izrađeni kod nas su vrhunskog i proverenog kvaliteta dostojni svog bitnog zadatka – zaštite Vaše imovine.


Naš savet

Ukoliko želite da na adekvatan i siguran način obezbedite Vašu kuću, vikendicu ili objekat bilo koje namene, metalni šaloni su prava stvar za Vas.

Vaša Bravarska radnja ZIS