Saradnik od poverenja – Janjić Stolarija

Kada su u pitanju saradnici, vrlo smo izbirljivi pre svega što ne dajemo našu preporuku za svakoga. Zatim, mi smo majstori, vredni ljudi, mi pružamo kvalitet što naši klijenti odlično znaju, da Janjić tim nije profesionalan i kvalitetan u poslu, ne bi bili naši saradnici a pogotovo ne bi ih spominjali na našem sajtu.

Metalni šaloni i PVC stolarija

Kako smo ušli u saradnju sa Janjić Stolarija Timom?

Ovim poslom se bavimo prilično dugo, kroz naše ruke je prošlo hiljade kvadrata metalnih šalona i druge bravarije. Ranije ređe ali u zadnjih 10 godina sve češće se naši klijenti odlučuju da zamene stolariju pre postavljanja metalnih šalona. Pogotovo ako je u pitanju zamena starih metalnih šalona. Zamena stolarije i postavljanje metalnih šalona grilja zahtevaju kvalitet u svakom smislu.

Naša preporuka je da uzmete u obzir da je Nemačka PVC stolarija sam vrh Evropske ponude. Sa razlogom se kaže da je Nemac ono pravo šta je nama potrebno kada je stolarija u pitanju.

Kvalitet šalona i stolarije

Šaloni

Metalne grilje (šalone) izrađujemo po starom dobrom receptu koji se decenijama korišćenja dokazao kao najbolji. Naravno, doprinos moderne tehnologije je veliki i nemerljiv i samo je podigao kvalitet i efikasnost na viši nivo. Naši metalni šaloni su napravljeni da štite Vas i Vaš objekat. U pitanju je najbolji vid pasivne zaštite objekata svih namena.

Nemačka PVC stolarija

Sarađivali smo sa nekoliko firmi kada je u pitanju PVC i ALU stolarija. Nećemo se žaliti, bilo je dobrih saradnika ali njihova posvećenost poslu i kvalitet stolarije je vremenom opadao. Mi smo postavili standard u kvalitetu proizvoda i usluga i želimo da takvi budu naši saradnici. Iz tog razloga Janjić Stolarija već 7 godina je naš izbor. Nije lažna pohvala u pitanju već naše stručno mišljenje nakon desetina objekata na kojima smo radili zajedno.

Naša reč je nama zlato, preporuka takođe!