METALNE GRILJE


Metalne grilje – adekvatna zaštita svih objekata. Metalne grilje po povoljnim cenama. Metalne grilje – pouzdana izrada i ugradnja.


ŠTA SU METALNE GRILJE?

– Metalne grilje pre svega služe za zaštitu objekata;
– zaštita objekata svih namena;
– odlična zaštita od vremenskih prilika;
– mogućnost luftiranja objekta dok su grilje zatvorene;
– zaštita stolarije.


Metalne grilje proizvodimo isključivo koristeći dekapirani lim debljine 2mm, koji nakon grube obrade premazujemo cink oksidom. Zatim plastificiramo u boju po želji klijenta.

Zašto mi?

  • Adekvatna zaštita objekata svih namena;
  • kvalitetna izrada;
  • sigurna ugradnja;
  • kvalifikovani bravari;
  • garancija na žaluzinu;
  • garancija na ugradnju.

Metalne grilje - Bravarska radnja ZIS

Metalne grilje – Bravarska radnja ZIS


METALNE GRILJE – IZRADA

Naš tim izrađuje metalne grilje od dekapiranog lima debljine 1.25mm. Isti lim debljine 2mm koristimo za izradu štokova dimenzija 40x30mm i 60x40mm. Vertikalna ojačanja metalnih grilja se ugrađuju kod grilja veče visine (2m i više). Dimenzije vertikalnih ojačanja su 16x16mm.

Šarke i njihov broj se određuje u odnosu na visinu metalnih grilja. U niže grilje ugrađujemo 3 šarke po krilu dok u više grilje ugrađujemo 4+ šarki.

Nakon izrade, pristupa se premazivanju i zatim adekvatnoj plastifikaciji u boji koju određuje sam kupac.

PRODAJA METALNIH GRILJA

Povoljna prodaja metalnih grilja u svim dimenzijama. Na Vama je da nas pozovete kako bi se dogovorili oko termina merenja otvora za grilje, sve ostalo prepustite nama. Kolege su stručni bravari koji nakon preciznog merenja pristupaju izradi metalnih grilja. Ukoliko želite da se Vaše grilje više ojačaju kako bi bili sigurniji u njihovu zaštitu, slobodno to i kažite našim kolegama. Ojačavamo grilje po potrebi aiko ojačanje nije potrebno. Naš proizvod je izuzetno čvrst i odlična je zaštita objekata svih namena.

Pozovite nas još danas i kazažite svoj termin!


Generalna svrha metalnih grilja je da Vaš dom, vikendicu ili bilo koji drugi objekat zaštiti od provale. U tome, naše grilje su najbolja fizička zaštita.


METALNE GRILJE BEOGRAD

Pouzdane metalne grilje Beograd i okolina, povoljna cena uz račun i garanciju. Grilje od metala izuzetnog kvaliteta predstavljaju najbolju pasivnu zaštitu Vašeg objekta. Vrlo su popularne u Beogradu iz razloga što je stopa provala visoka. Na objektima gde su instalirane bilo kakve vrste zaštite procenat provala drastično opada, pogotovo ako se radi o metalnim griljama koje su izuzetne čvrstine.

Osigurajte svoj dom, vikendicu, poslovni prostor na pravilan i adekavatn način. Naš prozvod je kao što smo već naveli visoke čvrstine stoga i odbija potencijalne provalnike. Na sve naše proizvode i usluge izdajemo račun i garanciju kvaliteta.

Oslonite se na našu firmu u svakom trenutku!

Galerija – metalne grilje

Metalne grilje - Bravarska radnja ZIS

Metalne grilje – Bravarska radnja ZIS

Metalne grilje - Bravarska radnja ZIS

Metalne grilje – Bravarska radnja ZIS

Metalne grilje - Bravarska radnja ZIS

Metalne grilje – Bravarska radnja ZIS