Izrada metalne kapije Beograd

Izrada metalne kapije Beograd po svim standardima. Izrada metalne kapije Beograd u ugovorenim rokovima i povoljno – 060/316-84-33


Izrada metalne kapije Beograd obavlja se od strane stručnih bravara po svim standardima današnjice. Bravarska radnja ZIS sve usluge vrši koristeći kvalitetne (pouzdane) materijale i savremenu opremu.

IZRADA METALNE KAPIJE BEOGRAD

  • adekvatna izrada metalne kapije;
  • stručni bravari;
  • kvalitetni matrijali;
  • garancija na kvalitet;
  • pomoć oko odabira dizajna kapije.

Na sve izvedene radove Bravarska radnja ZIS izdaje garanciju kvaliteta.

IZRADA METALNE KAPIJE

Profesionalna izrada metalne kapije na teritoriji Beograda i okoline. Izrada kapije se odvija u našoj radionici po zadatim merama od strane klijenta. Naše kolege dolaze na lice mesta ukoliko ima potrebe i u saradnji sa klijentom prave plan kako će kapija da izgleda. Takođe, donose se odluke o ojačanju kapije, ukoliko klijent ima zahtev za dodatnim ojačavanjima, to nije problem. Izrada metalne kapije Beograd po svim standardima današnjice u svim dimenzijama koje zahtevaju klijenti.

Izrada metalne kapije po meri

Naša bravarska radnja svojim klijentima obezbeđuje mogućnost da odaberu standardne ili van standardne mere za izradu metalne kapije. Klijenti u glavnom zahtevaju standardne kapije što se tiče mera. Naravno, postoje oni kojima standardne mere ne odgovaraju tako da se obrate nama i kod nas je sve moguće. Našim klijentima izlazimo maksimalno u susret i obezbeđujemo najbolju moguću uslugu. Izrada metalne kapije po meri je kod nas standardna usluga koja zahteva malo više vremena oko realizacije ali konačan cilj je najbitniji.

Ukoliko želite da Vaša kapija bude unikatna, slobodno nas kontaktirajte. U saradnji sa našim kolegama možete da odredite izgled i mere kapije po meri. Naravno, izrada metalne kapije po standardnim merama je kod nas takođe standardna usluga, stoga budite slobodni da nas kontaktirate.

IZRADA UNIKATNE METALNE KAPIJE

Izrada unikatne metalne kapije Beograd od strane stručnih bravara, sigurnih materijala, povoljno uz garanciju. Naš tim izrađuje unikatne kapije po standardnim i vanstandardnim merama po želji klijenta. Na klijentu je da odabere materijale od ponuđenih i da nam preda dizajn kapije. Ukoliko nema zamišljen izgled kapije, klijent može u saradnji sa našim kolegama da kreira dizajn. Naravno, možete sve prepustiti našim bravarima da Vam daju predlog kako bi kapija izgledala.

Kvalitet pre svega

Bravarska Radnja ZIS Vam pre svega obezbeđuje kvalitetnu uslugu, zatim povoljnu cenu. Kvalitet je nama veoma bitan, njime obezbeđujemo da naši klijenti budu zadovoljni dobijenim a samim tim zadovoljstvo je i naše. Kvalitet dobijamo vrednim i iskusnim rukama naših majstora. Zatim, korišćenjem kvalitetnih i dokazanih materijala. I na kraju adekvatnom ugradnjom naših proizvoda bez koje usluga nije kompletna.

Sa našim kolegama se možete dogovoriti oko svega. Kolege će obezbediti kvalitet i sigurnost naših proizvoda. Ukoliko se vaše želje kose sa standardima izrade, kolege će Vam to i naznačiti. Sigurnost prilikom koriščenja naših kapija i ostalih naših prozvoda je važna. Stoga, najbolje je da se oko svih detalja dogovoite sa kolegama kako bi utvrdili šta je izvodljivo a šta nije.

Vaša Bravarska radnja ZIS


Galerija

Izrada metalne kapije Beograd - Električar Beograd Tim

Izrada metalne kapije Beograd – Električar Beograd Tim

Izrada metalne kapije Beograd - Električar Beograd Tim

Izrada metalne kapije Beograd – Električar Beograd Tim

Izrada metalne kapije Beograd - Električar Beograd Tim

Izrada metalne kapije Beograd – Električar Beograd Tim

Izrada metalne kapije Beograd - Električar Beograd Tim

Izrada metalne kapije Beograd – Električar Beograd Tim