Metalne žaluzine


Metalne žaluzine – pouzdana izrada i ugradnja. Metalne žaluzine od dekapiranog lima. Metalne žaluzine po povoljnim cenama.


NOVOGODIŠNJA AKCIJA – METALNE ŽALUZINE – M2 125€


Bravarska radnja ZIS obavlja izradu metalnih žaluzni visokog kvaliteta, velike čvrstine. Metalne žaluzine iz naše ponude odišu kvalitetom i pouzdanošću što potvrđuje duga lista naših zadovoljnih klijenata.

Metalne žaluzine proizvodimo od dekapiranog lima debljine 2mm, koji nakon grube obrade premazujemo cink oksidom i na kraju plastificiramo u boju koju klijent odabere (bravarska radnja).

METALNE ŽALUZINE SVRHA

Metalne žaluzine pre svega služe za zaštitu objekata;
– zaštita objekata svih namena;
– odlična zaštita od vremenskih prilika;
– mogućnost luftiranja objekta dok su metalne žaluzine zatvorene;
– zaštita stolarije.


Zašto mi?

  • Adekvatna zaštita objekata svih namena;
  • kvalitetna izrada;
  • sigurna ugradnja;
  • kvalifikovani bravari;
  • garancija na žaluzinu;
  • garancija na ugradnju.

Metalne žaluzine - Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine – Bravarska radnja ZIS


METALNE ŽALUZINE

Naš tim izrađuje metalne žalizine od dekapiranog lima debljine 1.25mm. Isti lim samo veće debljine 2mm koristimo za izradu štokova dimenzija 40x30mm i 60x40mm. Vertikalna ojačanja metalne žaluzine se ugrađuju kod žalizni veče visine (2m i više). Dimenzije vertikalnih ojačanja su 16x16mm.

Šarke i njihov broj se određuje u odnosu na visinu žaluzine. U niže žaluzine ugrađujemo 3 šarke po krilu dok u više žaluzine ugrađujemo 4+ šarki.

Nakon izrade, pristupa se premazivanju i zatim adekvatnoj plastifikaciji u boji koju određuje sam kupac.

Metalne žaluzine – kvalitet

Kvalitet naših metalnih žaluzina je na visokom nivou, pravimo ih u skladu sa svim pravilima i standardima struke. Radi se o izuzetno izdržljivoj žaluzini koja može da odoli pokušajima provale i vremenskim uslovima. Koristimo dokazane materijale, ojačavamo metalne žaluzine na nekoliko ključnih tačaka i time dobijamo siguran proizvod. Naše žaluzine klijent dobija u željenoj boji, plastificirane, kako bi se najbolje uklopile u izgled objekta na koji se ugrađuju.

Ugradnja metalnih žaluzina se obavlja od strane naših stručnih montera ili pak od strane klijenta u zavisnosti kako se dogovorimo. Bravarska Radnja ZIS obezbeđuje pouzdanu ugradnju metalnih žaluzina na koju daje garanciju.

Kvalitet našieg prozvoda nam je na prvom mestu, zatim kvalitet ugradnje, time obezbeđujemo da svaki naš klijent bude zadovoljan. Od nas možete da očekujete kvalitet, pouzdanost i profesionalni savet.

METALNE ŽALUZINE – POVOLJNA CENA

Povoljna cena metalnih žaluzina Srbija, Beograd uz račun i garanciju na žaluzine i njihovu ugradnju. Kod nas imate kompletnu uslugu, na Vama je da nas kontaktirate, sve ostalo prepustite našim stručnim bravarima. Kolege će doći i detaljno premeriti mesta gde želite da se žaluzine ugrade.

Cena naših metalnih žaluzina je vrlo povoljna i ne utiče na kvalitet našeg proizvoda, bila to kapija, ograda ili žaluzina. Od nas možete da očekujete vrhunski kvalitet svih naših usluga. Naši stručni bravari će Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja i dati stručne savete ukoliko je to potrebno. Sve u svrhu dobre i zdrave saradnje.


Svrha metalnih žaluzni je da Vaš dom, vikendicu ili bilo koji drugi objekat zaštiti od provale. U tome, žaluzine su najbolja fizička zaštita.


Galerija metalnih žaluzina

Metalne žaluzine - Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine – Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine - Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine – Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine - Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine – Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine - Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine – Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine - Bravarska radnja ZIS

Žaluzine – Bravarska radnja ZIS