METALNE ŽALUZINE


Metalne žaluzine – pouzdana izrada i ugradnja. Metalne žaluzine od dekapiranog lima. Metalne žaluzine po povoljnim cenama.


Bravarska radnja ZIS obavlja izradu metalnih žaluzni visokog kvaliteta, velike čvrstine. Metalne žaluzine iz naše ponude odišu kvalitetom i pouzdanošću što potvrđuje duga lista naših zadovoljnih klijenata.

Metalne žaluzine proizvodimo od dekapiranog lima debljine 2mm, koji nakon grube obrade premazujemo cink oksidom i na kraju plastificiramo u boju koju klijent odabere (bravarska radnja).

METALNE ŽALUZINE SVRHA

Metalne žaluzine pre svega služe za zaštitu objekata;
– zaštita objekata svih namena;
– odlična zaštita od vremenskih prilika;
– mogućnost luftiranja objekta dok su metalne žaluzine zatvorene;
– zaštita stolarije.


Zašto mi?

  • Adekvatna zaštita objekata svih namena;
  • kvalitetna izrada;
  • sigurna ugradnja;
  • kvalifikovani bravari;
  • garancija na žaluzinu;
  • garancija na ugradnju.

Metalne žaluzine - Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine – Bravarska radnja ZIS


METALNE ŽALUZINE

Naš tim izrađuje metalne žalizine od dekapiranog lima debljine 1.25mm. Isti lim samo veće debljine 2mm koristimo za izradu štokova dimenzija 40x30mm i 60x40mm. Vertikalna ojačanja metalne žaluzine se ugrađuju kod žalizni veče visine (2m i više). Dimenzije vertikalnih ojačanja su 16x16mm.

Šarke i njihov broj se određuje u odnosu na visinu žaluzine. U niže žaluzine ugrađujemo 3 šarke po krilu dok u više žaluzine ugrađujemo 4+ šarki.

Nakon izrade, pristupa se premazivanju i zatim adekvatnoj plastifikaciji u boji koju određuje sam kupac.

Metalne žaluzine – kvalitet

Kvalitet naših metalnih žaluzina je na visokom nivou, pravimo ih u skladu sa svim pravilima i standardima struke. Radi se o izuzetno izdržljivoj žaluzini koja može da odoli pokušajima provale i vremenskim uslovima. Koristimo dokazane materijale, ojačavamo metalne žaluzine na nekoliko ključnih tačaka i time dobijamo siguran proizvod. Naše žaluzine klijent dobija u željenoj boji, plastificirane, kako bi se najbolje uklopile u izgled objekta na koji se ugrađuju.

Ugradnja metalnih žaluzina se obavlja od strane naših stručnih montera ili pak od strane klijenta u zavisnosti kako se dogovorimo. Bravarska Radnja ZIS obezbeđuje pouzdanu ugradnju metalnih žaluzina na koju daje garanciju.

Kvalitet našieg prozvoda nam je na prvom mestu, zatim kvalitet ugradnje, time obezbeđujemo da svaki naš klijent bude zadovoljan. Od nas možete da očekujete kvalitet, pouzdanost i profesionalni savet.

Spoljne žaluzine – sigurnost

Spoljne žaluzine obezbeđuju potrebnu sigurnost svakom objektu bilo koje namene. Spolje žaluzine iz naše ponude odgovaraju svakom spoljašnjem izgledu, plastificiramo ih u svim bojama po želji naših klijenata. Tako da po boji i svom modernom izgledu mogu se uklopiti u svaki objekat.

Već smo napomenuli da spolja žaluzina poseduje očekivanu čvrstinu koja uz dobru ugradnju i pravilno održavanje može maksimalno da služi vlasnika objekta veoma dugi niz godina bez ikakvih problema. Odlična osobina spoljnih žaluzina jeste da odbijaju provalnike pošto je dobro poznata izdržljivost same žaluzine. Budite sigurni uz naše spoljne metalne žaluzine, osigurajte svoju kuću, vikendicu ili poslovni prostor i imajte miran san.

METALNE ŽALUZINE – POVOLJNA CENA

Povoljna cena metalnih žaluzina Srbija, Beograd uz račun i garanciju na žaluzine i njihovu ugradnju. Kod nas imate kompletnu uslugu, na Vama je da nas kontaktirate, sve ostalo prepustite našim stručnim bravarima. Kolege će doći i detaljno premeriti mesta gde želite da se žaluzine ugrade.

Cena naših metalnih žaluzina je vrlo povoljna i ne utiče na kvalitet našeg proizvoda, bila to kapija, ograda ili žaluzina. Od nas možete da očekujete vrhunski kvalitet svih naših usluga. Naši stručni bravari će Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja i dati stručne savete ukoliko je to potrebno. Sve u svrhu dobre i zdrave saradnje.


Svrha metalnih žaluzni je da Vaš dom, vikendicu ili bilo koji drugi objekat zaštiti od provale. U tome, žaluzine su najbolja fizička zaštita.


METALNE ŽALUZINE ZA KUĆU

Originalne metalne žaluzine za kuću visokog kvaliteta, povoljna cena. Naše metalne žaluzine su izuzetan vid zaštite Vaše kuće od provale ali takođe zaštite stolarije od uticaja vremenskih prilika. Već smo Vam naveli da se radi o izuzetno kvalitetnom proizvodu koji je kreiran po visokim standardima naše struke kako bi zadovoljio potrebe današnjih klijenata. U slučaju da imate posebne zahteve u vezi dimenzija žaluzina, boje žaluzina, stojimo Vam na raspolaganju. Metalne žaluzine za kuću plastificirane u boji po Vašoj želji.

Ugradnja metalnih žaluzina na kuću se obavlja prateći sve standarde struke, efikasno i pouzdano. Kolege su vrsni monteri i ugrađuju metalne žaluzine na sve lokacije na svim objektima. Na Vama je da nas pozovete, da se dogovorite sa kolegama oko dimenzija i boje u koju se plastificiraju žaluzine, sve ostalo prepustite nama. Osigurajte Vašu kuću našim originalnim metalnim žaluzinama.

METALNE ŽALUZINE ZA PROZOR

Kvalitetne metalne žaluzine za prozor u svim dimenzijama. Povoljna cena uz račun i garanciju. Metalne žaluzine za prozor kao najbolji vid zaštite od provale i uticaja vremenskih prilika. Već smo Vam spomenuli čemu služe žaluzine, kada su u pitanju niske prozorske pozicije one igraju vrlo važnu ulogu. Kod prozora kojima je olakšan pristup je vrlo bitno imati što bolji vid zaštite i to su u glavnom žaluzine ili rešetke. Za razliku od rešetki, žaluzine u potpunosti prekrivaju prozor i nema načina ulaska u objekat.

Takođe, provalniku je potrebno malo vremena da prođe zaštitu od rešetki a kod metalnih žaluzina je to maksimalno otežano. Baš iz ovih razloga provalnici kada primete žaluzine na objektima, zaobilaze ih. Ako želite najbolji vid pasivne zaštite, naše žaluzine su Vaše najbolje rešenje.

Galerija metalnih žaluzina

Metalne žaluzine - Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine – Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine - Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine – Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine - Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine – Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine - Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine – Bravarska radnja ZIS

Metalne žaluzine - Bravarska radnja ZIS

Žaluzine – Bravarska radnja ZIS