SIGURNOSNA VRATA

Sigurnosna vrata, izrada, prodaja i ugradnja. Račun i garancija. Izrada sigurnosnih vrata prateći sve sigurnosne norme. Osigurajte Vaš dom ili poslovni prostor.


Naša bravarska radnja u ponudi ima više vrsta sigurnosnih vrata a takođe može da izradi posebna sigurnosna vrata za sve vrste objekata. Za izradu koristimo isključivo samo dokazane kvalitetom i postojanošću materijale. Ukoliko želite da obezbedite Vaš stan, kuću ili poslovni prostor, na pravom ste mestu.

SIGURNOSNA VRATA

  • Sigurnosna vrata po meri;
  • kvalitet zagarantovan;
  • obezbeđena ugradnja;
  • kvalitetni i dokazani materijali:
  • iskusni majstori;
  • garancija na vrata i ugradnju.

IZRADA SIGURNOSNIH VRATA

Izrađujemo više vrsta sigurnosnih vrata čime pokrivamo sve zahteve naših klijenata. Izrada se realizuje prateći sve sigurnosne smernice naše struke kako bi zadovoljili i najzahtevnije klijente kojima je sigurnost veoma bitna. U mogućnosti smo da izradimo i posebna sigurnosna vrata koja su maksimalno ojačana ukoliko je to zahtev klijenta. Odgovaramo na sve zahteve, naravno dešavaju se situacije gde klijenti imaju nemoguće zahteve ali i tada nađemo rešenje.

Sa nama je sve moguće, bitno je da znate šta želite. Ukoliko niste sigurni šta Vama treba, kolege su tu kako bi Vam pomogle u odabiru vrata koja će po svojoj specifikaciji moći obaviti očekivani posao.

SIGURNOSNA VRATA PO MERI

Kvalitetna sigurnosna vrata po meri, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Sigurnosna vrata u svim merama, osigurajte vaš prostor na najbolji način. Mere u kojima su Vam potrebna vrata nam dopremate Vi ali ako niste sigurni da ih možete precizno izmeriti, prepustite to našim kolegama. Nakon uzimanja mera dogovarate se sa kolegama oko svih pojedinosti u vezi samih vrata. Takođe se ugovara rok za izradu i ugradnju vrata. Naš tim poštuje sve ugovorene termine i rokove. Očekujete kvalitet izrade i adekvatnu ugradnju.

Nakon izrade, kolege u ugovorenom terminu dolaze i postavljaju vrata. Montaža sigurnosnih vrata zahteva poštovanje smernica koje osiguravaju da se vrata postave pravilno kako bi vlasnika služile dugi niz godina na najbolji mogući način bez ikakvih problema. Kolege će obezbediti sav materijal potreban za montažu vrata.

Naša sigurnosna vrata su odlično rešenje ako želite da obezbedite Vaš objekat.

Kvalitet izrade

Kvalitet izrade sigurnosnih vrata je na najvišem nivou. Kao što smo iznad spomenuli koristimo materijale koji su se već dokazali kao pouzdani i veoma izdržljivi. Vrata su veoma čvrsta, teška i dugotrajna. Osiguraće vaš objekat na najbolji mogući način. Pored dokazanih materijala, u izradi koristimo i moderne alate kako bi ceo proces izrade bio kvalitetniji. Na sve ako dodamo veliko iskustvo naših kolega u izradi i naših montažera, dobijate vrhunski proizvod koji će Vas dugi niz godina čivati od provalnika.

Pošaljite nam upit ili da ugovaramo sastanak/merenje

Ukoliko se odlučite za nas, sa kolegama se možete lako dogovoriti oko sastanka ili da nam pošaljete upit sa tačnim merama. Naravno, mere mogu da uzmu i naše kolege a na Vama je samo da nas pozovete! Sa kolegama se dogovarate oko svega, a ukoliko imate posebne zahteve i želite da Vaša sigurnosna vrata stana ili kuće budu još sigurnija, kolege Vam mogu preporučiti određena unapređenja. Naravno, tada cena je viša u odnosu na standardna sigurnosna vrata, ali na taj način odgovaramo svim našim klijentima i njihovim zahtevima.

Zahtevi naravno nisu uvek jednaki, tako da većini klijenata su potpuno odgovarajuća standardna vrata sigurnosti (sigurnost na visokom niovu), ali imamo klijente koji žele maksimalnu sigurnost i vrata koja će biti dodatno ojačana u svakom smislu.

Možemo da odgovorimo na sve Vaše zahteve.

Vaša Bravarska Radnja ZIS